Over ons

GO Totaalonderhoud helpt bedrijven, particulieren en andere vastgoedeigenaren in Den Haag en omstreken bij al het onderhoud en verbouwingen aan hun woning, bedrijfsgebouw of andere panden. De ervaren vakmensen van GO Totaalonderhoud doen alle klussen, uiteenlopend van het schilderen tot en met een volledige verbouwing of renovatie van uw pand(en). Wij doen zowel structureel onderhoud als herstelwerkzaamheden, bijvoorbeeld als gevolg van (storm)schade.

Bij GO Totaalonderhoud vinden wij het belangrijk dat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Daarom maken wij een helder plan voor de uit te voeren werkzaamheden. In dit plan werken wij precies uit wat er gaat gebeuren, wanneer dit gaat plaatsvinden en wat de kosten zijn. Tijdens de planfase denken wij graag met u mee en kunnen wij u adviseren over zaken als de indeling van uw (woon)ruimte.

GO Totaalonderhoud verzorgt verder alle onderdelen van de verbouwing. Wij verwijderen oude elementen zoals muren en tegels en voeren de verbouwing uit. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat alles netjes afgewerkt. Hierbij beperken wij de overlast voor de gebruikers van de ruimte zoveel mogelijk.

Wilt u weten wat GO Totaalonderhoud voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via info@go-totaalonderhoud.nl